Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Árak

Áraink bruttó összegek és forintban értendőek!


Nincs szállítási költség, nem számítunk fel egyéb
költséget.


Fizetni előre utalással, vagy bankkártyával lehet.

Letölthető tartalmak

Nincs házhozszállítási díj!

Áraink bruttó összegek és 

forintban értendőek!

Termék részletek


Az aranypárducok ébredése

ÚJ
Az aranypárducok ébredése
1 990 Ft1990

Susanna Lehner - Az aranypárducok ébredése
misztika/romantika/krimi
 • Susanna Lehner: Az aranypárducok ébredése


  2012 végén felvirradt ugyan az Aranykor hajnala, ám a születő világ első, bizonytalan lépéseit kihasználva a Sötét Erők megpróbálják uralmukat visszaszerezni. A Fény hívei sem tétlenkedhetnek hát: Amritát, a szépséges segítő boszorkányt bízzák meg a fontos küldetéssel: fel kell kutatnia egy harminc évvel korábban újszülöttként szétválasztott és elrabolt magyar ikerpárt, mert rájuk vár a feladat, hogy egy titokzatos, ősi ereklye segítségével megtörjék a Sötétség Fejedelmének növekvő erejét. Az ikrek kiválasztottak, különleges pozitív energiák hordozói, hogy adottságukat az emberiség szolgálatába állíthassák. Ehhez azonban előbb Amritával együtt le kell győzniük a Sötétség Csatlósait: a mindenre elszánt démonokat, ártó boszorkányokat és vámpírokat, valamint meg kell fejteniük a szellemvilág rejtélyes üzenetét.
  Amritának az ellenséges lényeken túl meg kell küzdenie Morganhez, a több ezer éves karizmatikus vámpírhoz fűződő ellentmondásos, eddig be nem teljesült szerelmével is. Amikor pedig megismer egy vonzó, halandó férfit, eleinte maga sem képes eldönteni, vajon az új érzelem felülírhatja-e a réges-régi, plátói köteléket…
  Vállalkozásuk talán kudarcba is fulladna, ha nem lenne segítségükre egy hatalmas tudású pilisi táltos, Kristóf. A kis csapat az idővel versenyt futva számtalan kérdésre keresi a választ: Miért fontos, hogy honnan származnak és mikor születtek az ikrek? Milyen összefüggés van az Európa közepén megbúvó, festői Pilis-hegység és az Orion csillagkép között? Mi lett a Csendes-óceánban sok ezer évvel ezelőtt elsüllyedt birodalmak, Mú és Ataisz népeinek sorsa? Mit üzennek az ősi burmai kőtáblák? Hol található és milyen magyar vonatkozású titkot rejt a Zengő Sivatag? Kik a „tiltottvérűek”?
  Miközben a regény hősei a nyomokat követve és számtalan kalandba keveredve beutazzák a fél világot – többek között az Egyesült Államok keleti partvidékét, Drakula gróf néhai otthonát: a vadregényes erdélyi havasokat, a távoli Burma és Kína egzotikus tájait –, az olvasó is megkapja a válaszokat.
  A nemzetközi és magyar vonatkozásokban egyaránt bővelkedő, sodró lendületű regényben ötvöződik a fantázia és a valóság, az emberi világ és a természetfeletti, a kaland és a szerelem, a múlt és a jövő. A szereplők létező helyszíneken járva derítik fel a rejtélyeket, melyeket gyakran a történelem és a jelenlegi kutatások is alátámasztanak. A nemzetközi és magyar vonatkozásokban egyaránt bővelkedő, sodró lendületű regényben ötvöződik a fantázia és a valóság, az emberi világ és a természetfeletti, a kaland és a szerelem, a múlt és a jövő. A szereplők létező helyszíneken járva derítik fel a rejtélyeket, melyeket gyakran a történelem és a jelenlegi kutatások is alátámasztanak.
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés